Lækker cremet cocktail, der er en blanding af kaffelikør, flødelikør, amaretto og mælk. Perfekt til dem, der elsker White Russian.

Screaming Orgasm

Glas
Is
Metode
Pynt
Ingen pynt

Ingredienser

1 cl
Kaffelikør
1 cl
Amaretto likør
1 cl
Flødelikør
1 cl
Mælk
4 cl
En Screaming Orgasm er en lækker cremet cocktail, som har lidt en smag af mørk chokolade. Hvis man i forvejen kan lide en White Russian, så vil den her også være et hit.

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i en shaker med is og indholdet rystes. Herefter sies indholdet ud i et glas fyldt med isterninger. Så er der kun tilbage at nyde din cocktail. Skål!

Annonce

Annonce

Relaterede cocktails

Likør

Lær mere om likør

Likører var oprindeligt fremstillet som destillater med medicinske formål. Man mente, at de mange forskellige urter og krydderier havde en helbredende effekt overfor datidens sygdomme, hvilket også i høj grad var tilfældet.I dag er likører dog noget helt andet end de urte- og frugtafkog, der blev lavet i middelalderen. Der er kommet en del mere sukker i produkterne siden da, hvilket ikke er så underligt, da sukker på den tid var en luksusvare. Det var først efter Christoffer Columbus' anden rejse til Amerika i 1493, at der blev etableret store sukkerplantager i Caribien og sukker blev lettere tilgængeligt.
Læs mere om likør