Tommy's margarita er en simpel, men lækker, fortolkning af den klassiske margarita, som kom frem i 90'erne i San Franscisco.

Tommy's Margarita

Glas
Is
Metode
Pynt
Limebåd

Ingredienser

4 cl
Agavesirup
2 cl
Friskpresset limejuice
2 cl
Dette er tequilaen's svar på en klassisk daiquiri. Forholdende matcher, og typen af de enkelte ingredienser er de samme.

Historie

Denne cocktail blev skabt tidligt i 1990'erne af Julio Bermejo, som opkaldte den efter sin families mexikanske restaurant og bar i San Franscisco.

Tomas og Elmy Bermejo startede Tommy's i 1965, hvor Julio er en af deres 5 børn, som alle har været en del af forretningen. Julio er blevet noget af en legende i cocktailverdenen pga. Tommy's Margarita og hans viden om tequila.

Tommy's Margarita kan nu findes på menukort jorden rundt, og den lille familie restaurant, er blevet noget af et mekka for bartendere og cocktail entusiaster, der vil opleve den nu berømte cocktail i baren, hvor den blev opfundet. Rejsen er bestemt det værd. Den klassiske margarita trio af tequila, sukker, og triple sec er forbedret ved, at bruge agavesirup i stedet for triple sec og brugen af håndklemte persiske limes. Cocktailen serveres med et væld af tortillas og salso. Barens hylder er fyldt op med det største udvalg af 100% agave spiritus i USA, og besøgende bliver opfordret til at prøve forskellige tequilas smag i signaturcocktailen.

Relaterede cocktails

Tequila

Lær mere om tequila

Historien om tequila starter for 3000 år siden hvor “olmekerne” drak den gærede saft fra agaveplanten, ofte kaldt pulque. Drikken var kun tilladt at drikke for præster, krigere, og vismænd da man mente at pulque stammede fra guderne, og derfor ikke var det almene folk. Dog havde folket under ceremonielle lejligheder tilladelse til at drikke det.
Læs mere om tequila