En sød sommer cocktail baseret på lys rom, passionssirup, samt andre gode sager.

Miami Heat

Glas
Is
Metode
Pynt
Ingen pynt

Ingredienser

Appelsinstykker
4 stk
4 cl
Passionssirup
2 cl
Friskpresset limejuice
2 cl
Sprite
Fyld
Grenadine
1 cl

Fremgangsmåde

Alle ingredienser pånær sprite og grenadine hældes i et glas. Defter muddles appelsinstykkerne således at deres saft frigives. Fyld halvt op med knust is. Omrør glasset (churn) sådan at det hele bliver blandet sammen og appelsinstykkerne ikke ligger på bunden. Fyld op med knust is, og top af med Sprite. Herefter hældes grenadine på toppen.

Lav den alkoholfri

En Miami Heat er en cocktail med en masse ingredienser, som hver især har sin unikke smag. Det betyder, at rommen falder i baggrunden, og gør at denne cocktail kan klare sig rigtig godt som alkoholfri. Det eneste der skal gøres, er simpelthen at fjerne rommen, når man laver den.

Er du interesseret i andre alkoholfrie cocktails? Læs mere her: alkoholfrie cocktails.

Relaterede cocktails

Rom

Lær mere om rom

Der findes ikke en spiritus, der passer bedre til pirater end rom. Ikke fordi den er tæt forbundet med søfart, heller ikke fordi det er en del af popkultur, men fordi rom er fuldstændig resistent overfor regler. De forskellige stilarter af rom varierer afhængigt af, hvor rommen kommer fra, hvordan de er destilleret, og hvordan de er modnet (hvis de er). Det eneste, der forbinder forskellige typer af rom, er grundingrediensen: sukkerrør.
Læs mere om rom