Alkoholfri cocktails

Der kan være flere gode grund til ikke at drikke alkohol, men derfor behøver man bestemt ikke at nøjes. Der findes nemlig mange lækre cocktails, der enten er tænkt alkoholfri eller let kan gøres det.

Cocktails uden alkohol kan også kaldes for “mocktails”, som er en sammentrækning af “mock cocktail” (imitation cocktail på dansk).

Cocktails uden alkohol

Der er mange cocktails, der klarer sig ganske godt uden alkohol og det behøver bestemt ikke at være en kedelig affære at være foruden alkoholen. Typisk vil disse cocktails indeholde et væld af smag, såsom f.eks. en Mojito, hvor rommen ikke er den primære smagsgiver. Herunder har fundet 5 cocktails frem, der virkelig gør det godt uden alkohol. God fornøjelse!

Mocktails

Vi arbejder pt. på at udvikle lækre mocktails. Cocktails som fra starten var tiltænkt at være foruden alkohol. Hvis du sidder inde med en lækker mocktail, så vil vi meget gerne høre fra dig.

I mellem tiden kan vi anbefale at tage et kig på Rådet for Sikker Trafik's hjemmeside. De har nemlig samlet en god liste med lækre mocktails.