f Strawberry Daiquiri | Lær at lave den bedste cocktail | Mixologisten


Cocktailen Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri

Glas Martini
Is Ingen is
Metode Blended
Pynt Limebåd

Ingredienser

Lys rom4 cl
Jordbærsirup4 cl
Frosne jordbær1 håndfuld
Friskpresset limejuice2 cl
Sukkersirup2 cl

Hvordan laver man den bedste Strawberry Daiquiri?

En Strawberry Daiquiri er den perfekte sommer cocktail, som langt de fleste elsker. Den er let at lave, og opskriften er super simpel.

Fremgangsmåde:

Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend indtil den har den rette konsistens. Lad blenderen køre et godt stykke tid, så du er sikker på at alle jordbærene er blevet opløst.

Det er vigtigt at have en kraftig blender, som kan håndtere de hårde frosne bær. Cocktailen bliver nemlig allerbedst, hvis bærene kommer direkte fra fryseren. Det gør nemlig cocktailen meget tykt flydende. Er jordbærene derimod tøet en anelse op, så kan det let gå hen og blive en sjappet affære.

Alkoholfri Strawberry Daiquiri

En Strawberry Daiquiri har pga. jordbærerne en masse smag, og denne smag går egentlig ind og maskerer smagen af alkohol. Det betyder, at alkohollen ikke er vigtig for cocktailen, og den kan derfor nemt gøres alkoholfri. Det gøres simpelthen blot ved, at udelade rommen. Du kan med fordel også skære ned på isterningerne, da der uden rommen vil være mindre væde, som vil være den meget tyktflydende.

Er du interesseret i andre alkoholfrie cocktails? Læs mere her: alkoholfrie cocktails.AnnonceRelaterede cocktailsKommentarer

Der er ingen kommentarer.

Tilføj kommentar