Strawberry Daiquiri er den perfekt sommer cocktail, der kan nydes med vennerne. Kombinationen af jordbær og rom giver en dejlig smag.

Strawberry Daiquiri

Glas
Is
Metode
Pynt
Limebåd

Ingredienser

4 cl
Jordbærsirup
4 cl
Frosne jordbær
1 håndfuld
Friskpresset limejuice
2 cl
2 cl

Hvordan laver man den bedste Strawberry Daiquiri?

En Strawberry Daiquiri er den perfekte sommer cocktail, som langt de fleste elsker. Den er let at lave, og opskriften er super simpel.

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend indtil den har den rette konsistens. Lad blenderen køre et godt stykke tid, så du er sikker på at alle jordbærrene er blevet opløst.

Det er vigtigt at have en kraftig blender, som kan håndtere de hårde frosne bær. Cocktailen bliver nemlig allerbedst, hvis bærrene kommer direkte fra fryseren. Det gør nemlig cocktailen meget tykt flydende. Er jordbærrene derimod tøet en anelse op, så kan det let gå hen og blive en sjappet affære.

Alkoholfri Strawberry Daiquiri

En Strawberry Daiquiri har pga. jordbærerne en masse smag, og denne smag går egentlig ind og maskerer smagen af alkohol. Det betyder, at alkohollen ikke er vigtig for cocktailen, og den kan derfor nemt gøres alkoholfri. Det gøres simpelthen blot ved, at udelade rommen. Du kan med fordel også skære ned på isterningerne, da der uden rommen vil være mindre væde, som vil være den meget tyktflydende.

Er du interesseret i andre alkoholfrie cocktails? Læs mere her: alkoholfrie cocktails.

Annonce

Annonce

Relaterede cocktails

Rom

Lær mere om rom

Der findes ikke en spiritus, der passer bedre til pirater end rom. Ikke fordi den er tæt forbundet med søfart, heller ikke fordi det er en del af popkultur, men fordi rom er fuldstændig resistent overfor regler. De forskellige stilarter af rom varierer afhængigt af, hvor rommen kommer fra, hvordan de er destilleret, og hvordan de er modnet (hvis de er). Det eneste, der forbinder forskellige typer af rom, er grundingrediensen: sukkerrør.
Læs mere om rom